Advertisement

Ayvalık'ta Fırtına Son Dakika / Ayvalık'ta Hortum - Son Dakika : 11:48 son dakika… cumhurbaşkanı erdoğan'dan yargı reformu paketi açıklaması.

Ayvalık'ta Fırtına Son Dakika / Ayvalık'ta Hortum - Son Dakika : 11:48 son dakika… cumhurbaşkanı erdoğan'dan yargı reformu paketi açıklaması.. Kayseri valiliğinden son dakika açıklaması! Gelen son dakika haberine balıkesir ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Kayseri'de kısıtlamada açık olacak pazar yerleri için. Şiddetli fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti.

10 ağaç devrildi, 30 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Haber son dakika magazin spor ekonomi fotogaleri yazarlar tümü. 19 mayıs koronavirüs tablosu açıklandı! Balıkesir'in tatil yerlerinden olan ayvalık'ı kuvvetli fırtına vurdu.

Ayvalık'ta Mendirek Kayalıklarında Mahsur Kalan 44 Göçmen ...
Ayvalık'ta Mendirek Kayalıklarında Mahsur Kalan 44 Göçmen ... from foto.sondakika.com
Haber son dakika magazin spor ekonomi fotogaleri yazarlar tümü. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanak ve fırtına sahildeki balıkçı, gezi ve dalış teknelerine de zarar verdi. 29 february at 02:48 ·. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! 26.09.2018 20:23 | son güncelleme: Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

All posts tagged ayvalık fırtına. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kayseri valiliğinden son dakika açıklaması! Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabaha karşı etkili olan fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri battı. Balıkesir'de fırtına hem denizde hem karada hayatı felç etti. Dünyadan son dakika haberler, spor, dünya, politika, sağlık, forex, kripto, ekonomi, emlak. Altınova'da bir evin çatısı fırtına nedeniyle uçtu.gönül yolu köprüsü yakınlarında bulunan bir zeytin ağacı ve birkaç sokak lambası direğinin de devrildiği bildirildi.son dakika. Ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara neden oldu. Balıkesir'in tatil yerlerinden olan ayvalık'ı kuvvetli fırtına vurdu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle batan tekne sayısı 20'den 30'a yükseldi. Şiddetli fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu. Onlarca tekne fırtına nedeniyle battı. Cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi.

26.09.2018 20:23 | son güncelleme: Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. 29 february at 02:48 ·. Gelen son dakika haberine balıkesir ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Şiddetli fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu.

Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ...
Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ... from foto.sondakika.com
29 february at 02:48 ·. Haber son dakika magazin spor ekonomi fotogaleri yazarlar tümü. Fındıktan büyük yağan şiddetli dolu nedeniyle ayvalık'ta eski otogarda bulunan dükkanların pimapenleri zarar gördü. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Ile birliktehızı saatte 80 kilometreyeulaşan fırtına etkili oldu.sağanak ve fırtına sahildekibalıkçı, gezi ve dalış teknelerine de zarar verdi. Sağanak ve fırtına sahildeki balıkçı, gezi ve dalış teknelerine de zarar verdi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve.

Haber son dakika magazin spor ekonomi fotogaleri yazarlar tümü.

Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabaha karşı etkili olan fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri battı. 29 february at 02:48 ·. 26.09.2018 20:23 | son güncelleme: Ayvalık'ta fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Ayvalık sahilinde bulunan teknelerin büyük zarar gördüğü fırtına sonrası sessizlik neticesinde yaşanan hasar gözlemlendi. Kayseri'de kısıtlamada açık olacak pazar yerleri için. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle batan tekne sayısı 20'den 30'a yükseldi. Fındıktan büyük yağan şiddetli dolu nedeniyle ayvalık'ta eski otogarda bulunan dükkanların pimapenleri zarar gördü. Cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Kayseri valiliğinden son dakika açıklaması! Çamlık ve armutçuk mevkileri'nde yaz sezonunda turistleri gezdiren gezi teknelerinden onlarcası fırtınanın etkisi ile battı.

Ayvalık'ta fırtına nedeniyle kıyıdaki bazı tekneler battı. Anasayfa » yurt » ayvalık'ta fırtına tekneleri batırdı. Sağanak ve fırtına sahildeki balıkçı, gezi ve dalış teknelerine de zarar verdi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ortalığı adeta yerle bir etti. Whatsapp kullanıcıları için son dakika!.

Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ...
Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ... from foto.sondakika.com
Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık sahilinde bulunan teknelerin büyük zarar gördüğü fırtına sonrası sessizlik neticesinde yaşanan hasar gözlemlendi. Belediye ekipleri, temizlik çalışması yaparken, ilçede hasar tespiti çalışmalarının da sürdüğü bildirildi.son dakika. 26.09.2018 20:23 | son güncelleme: 29 february at 02:48 ·. Kayseri valiliğinden son dakika açıklaması! Balıkesir'de fırtına hem denizde hem karada hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ortalığı adeta yerle bir etti.

Şiddetli fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu.

Haber son dakika magazin spor ekonomi fotogaleri yazarlar tümü. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabaha karşı etkili olan fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri battı. Ayvalık'ta fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Belediye ekipleri, temizlik çalışması yaparken, ilçede hasar tespiti çalışmalarının da sürdüğü bildirildi.son dakika. 19 mayıs koronavirüs tablosu açıklandı! Şiddetli fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve. Kentte, saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su bastı. Sahildeki tekneler battı, balıkçı, gezi ve dalış tekneleri hasar gördü.

Ile birliktehızı saatte 80 kilometreyeulaşan fırtına etkili oldusağanak ve fırtına sahildekibalıkçı, gezi ve dalış teknelerine de zarar verdi ayvalık son dakika. Balıkesir'de fırtına hem denizde hem karada hayatı felç etti.

Posting Komentar

0 Komentar